Welkom

Welkom op de website van Harry en Rika Houthuijsen.

Cl up Harry achter cameraAl jaren lang zijn wij bijzonder geïnteresseerd in natuur en berggebieden. Als wij onze vakantiebestemmingen plannen, krijgen die twee elementen altijd prioriteit één. Onze voetsporen liggen op bijna alle West-Europese berggebieden.

In 2001 hebben wij voor het eerst Alaska ontdekt. Sindsdien is dit land onze passie geworden. Wij zijn gefascineerd door de weidsheid van het landschap, de ongerepte wildernis, de Rika achter tele  cameraextremen in weersomstandigheden, de uitgestrektheid van de gletsjers en de diversiteit in het dierenrijk. Jaarlijks reizen wij een aantal maanden,  zowel in het voorjaar als het najaar, door dit indrukwekkende land. Via onze website willen wij u een impressie geven van de grootsheid van dit land en de impact, die het op ons heeft.

U kunt met ons meegenieten aan de hand van onze reisverslagen en de daaraan gelinkte  fotoreportages. Ook kunt u via een fotoreportage doorklikken naar het bijbehorende reisverslag.

Vanaf oktober tot april geven wij presentaties voor groepen. Onze reisverhalen worden bekrachtigd met films en fotoseries, die in HD kwaliteit de Alaska natuur en wildernis prachtig laten zien.  Heeft u belangstelling hiervoor,  laat het ons weten.

Wilt u zelf de Alaska-ervaring gaan opdoen, dus met eigen ogen genieten en heeft u behoefte aan een persoonlijk reisadvies hierbij, dan kunnen wij dit samen met u uitwerken. Wij kunnen u zo nodig assisteren bij reserveringen. Stuurt u ons een bericht via het item: Contact en tegen een beperkte kostenvergoeding staan wij voor u klaar.

Onze werknaam is ALASKA WOODHOUSE Production, een naam die u elders op de website ook zult tegenkomen.

Wij wensen u veel genoegen met het bekijken van onze reisverslagen en foto-reportages en hopen hiermee het Alaska-gevoel aan u te kunnen overdragen.